divendres, 26 de febrer del 2010

HOLA


Feia molts dies que no escrivia al blog,gairebé un mes.
Encara que la meva preparació i activitat en bici ha continuat igual que sempre,un gir inesperat i dolç en la meva vida ha fet que no disposi de massa temps i el primer que ha rebut ha estat el blog,tant el meu com els que m'agraden i segueixo habitualment.
Sabeu que el meu objectiu aquest any és "De Ronde" el proper 3 d'abril a Bèlgica.Amb aquesta il·lusió m'he preparat els darrers temps.Mesos gens fàcils degut a la climatologia;pluja,fred i vent han estat companys habituals de ruta,però vist en positiu crec que han ajudat a acostumar el meu cos al clima primaveral belga.
Fins i tot els tests de fons del cap de setmana passat no podien ser mes encoratjadors.Començava a sentir que la feina feta fins ara donava fruits,i la meva forma física s'acostava al cim previst.
Però no tot és marevellós i desde aquest diumenge un contratemps no permet que aquesta il.lusió es converteixi en realitat:un petit problema de salut sembla que ho vol engegar tot a n'orris.
El metge de l'hospital m'ha deixat sense bici i amb pastilles fins el proper 4 de març,si tot evoluciona correctament i amb tres setmanes de coll val més no somiar truites i esperar.
Sóc realista i mirant el calendari,l'estat físic precari en que em trobo i les capses de forts medicaments que tinc a la tauleta, fan de Bruges una utopia,encara que no descarto res.
Ara,el que més desitjo és recuperar-me,tornar a la feina amb normalitat i gaudir del nou camí que s'obre al meu davant.....Ah!!!......i de la bici!!!!.
Perdoneu pel totxo.
··· ··· ···
Al final..."i de moment"...aquesta temporada he arribat fins aquí amb 4000km,tal i com marcava el pla marcat.