diumenge, 24 de juliol del 2011

EL TOUR DEL CANGUR

Evans dirigint-se al control de firmes de Sta Coloma de Farners.





















Amb aquesta foto que vaig fer en la darrera edició de la Volta a Catalunya voldria fer un humil homenatge a l'aussie Cadel Evans,un ciclista que sense fer soroll ni grans exhibicions ha conquerit el més desitjat per a qualsevol ciclista,guanyar el Tour.A més,en companyia dels seus rivals,ha retornat l'il·lusió a alguns afeccionats que seguíem el ciclisme professional a certa distància.
Benvinguts al ciclisme real!!!
··· ··· ···
Al final 2h21' per a 70km a ritme Bonibike amb el meu company Amancio,en una atípica volta dels dilluns...i és que estem a diumenge!!!!

dimecres, 13 de juliol del 2011

LES MEVES BICIS PREFERIDES (12)
















"M'agrada escapar dels herois que venen a rescatar-me".
La bicicleta de Cate Blanchett
··· ··· ···
Al final 1h28' per a 42 km a ultimíssima hora de la tarda i en grupeta de cinc + 1700m de "swimming pool" al migdia.

diumenge, 10 de juliol del 2011

MENJA BÉ PER A PEDALAR MILLOR
















Mantenir una alimentació saludable és fonamental per a gaudir d'una bona qualitat de vida i mantenir el pes a ratlla,factor clau per a tenir un adequat rendiment dalt de la nostra bicicleta.
Ara amb la calor no hi ha res que em vingui més de gust que un plat ben fresc com aquesta amanida de pastanaga ratllada,escarola,canonges i  brots de bleda vermella.
Per completar-la hi poso olives morades,anxoves pebrot escalivat i formatge fresc de búfala amb una vinagreta d'oli d'oliva i orenga.
Evidentment després d'una sortida com la d'aquest matí això cal rematar-ho amb una bona dosi de carbohidrats però això son figues d'un altre paner.
··· ··· ···
Al final 3h17' per a 91,5km avui en grupeta de quatre disfrutant d'una ruta variada i del bon temps.

dimecres, 6 de juliol del 2011

COM DEIXAR A LA VOSTRA COMPANYA "EN CINTA"
















No,no és que sigui difícil,però tampoc és allò de "se coge el pollo y se mete en el microondas";tant sols cal una mica de dedicació,traça i paciència.
Si ho voleu fer amb un marge d'error mínim només heu de consultar aquesta fantàstica galeria de fotos y seguir els passos que s'hi detallen.
Ah!!!...i si no us en sortiu digueu-ho,Bonibike deixerà la vostra companya "en cinta" amb molt de gust i amb el carinyo que es mereix.
··· ··· ···
Al final 1h31' per a 43km a ultimíssima hora de la tarda i en petit comité (Amancio,Manel i Yeti) i 1500m de piscina al migdia.

diumenge, 3 de juliol del 2011

"ARRELAJATS"

Un cop a caseta.Phot@:Amancio






















No hi ha res millor després de tants mesos de donar pedals que sortir a rodar tranquil·lament,no gaire estona i acabar si pot ser amb un bon bany a la piscina.
Així ha estat la ruta d'aquest matí amb la bona companyia de l'Amancio,sense pausa però sense pressa,rodant en paral·lel i xerrant tota l'estona..."que si això,que si allò...que si allò altre de més enllà".De tant en tant algun ciclista se'ns enganxava a roda tot pensant quin rotllo que tenen aquests dos.
La refrescadeta però ens l'hem endut a l'alçada de St Llorenç de Savall,en que després d'un parell de llamps i trons ha caigut un bon xàfec.Ara a aquest temps és gairebé un plaer.
··· ··· ···
Al final 2h38' per a 73 km,una miqueta abans de les dotze ja érem a casa,ideal en aquests mesos de tanta calor.