dijous, 9 de juliol del 2009

QUIN GRAN DIA!!!

A primera hora del matí acompanyat per la Susana m´he dirigit cap a recollir l´acreditació,Girona semblava tranquil·la.
Mica en mica l´ambient s´escalfava,esmorçar i xerrar una estona amb els francesos de Mavic,que m´han convidat.Sortir del catering i cap al parc tancat.Arriben els equips...això si que m´agrada!!!La carvana de públicitat ja ha arrencat davant les boques obertes dels més petits.Mentre tant els mecànics preparen les bicis.Els corredors baixen dels autocars dels equips,agafen les màquines i cap al control de firmes.Ens hi acostem,hi parlem,fem fotos.Van cap a la sortida i arranquen direcció Barcelona.Girona s´hi ha abocat.
També s´ha parlat de diners,de ressò mediatic d´espectacle.El Tour és un gran espectacle,és un circ,però per a mi continua representant l´essència del ciclisme;l´esforç,el sacrifici i l´esperit de superació.
Quin gran dia,vive le Tour!!!
... ... ...
Al final 1h32´per a 41 km amb la companyia del Yeti que avui s´ha animat a venir a última hora de la tarda,tots dos pedalant i xerrant com mai.

9 comentaris:

Minnie ha dit...

Uauuuuu!

Clidice ha dit...

No t'has emborratxat amb tant ídol i tanta bicicleta guai?

Anònim ha dit...

Ara, aprofitant una visita que tinc que fer a Badalona,vaig al Passeig de Gracia a veure com surten cap Andorra, Avui "ETAPON"!!!(Yeti)

Boni ha dit...

Minnie,doncs si una autèntica passada!!!.....uauuuuuuu!!!!!

Clidice,ostres no sé que hem passa amb aquest tema,no tinc mai cap sobredosi,potser m´hauria de preocupar una mica,oi?

Yeti,quina sort!!!...aprofita que això passa un cop cada 40 anys.
I l´etapa d´avui serà boníssima!,començant per la sortida pels carrers de Barcelona i amb un final de llegenda.

Salut

Anònim ha dit...

Ya estic de tornada, El Passeig de Gracia era una festa, els corredors nets i pulits xerrant entre ells, miran de reull el tibidabo............i pensant en ordino, escenari d´una dura batalla.(Yeti)

Anònim ha dit...

Vaya canya!!!!!!!!!
Avui he estat a Ordino,en la pancarta de 3 km a meta,com pujen aquestes màquines,ha sigut impresionant,he vist el atac de Evans i igual anaven a 25-30 km/h brutal!!!!.
salutacions.
Mariano

Boni ha dit...

Mariano,buf...quina enveja poder estar veient una etapa com aquesta.Segur que heu disfrutat moltíssim.
Per la tele ha sigut impressionant i vosaltres en directe,quina sort!!!

Salut

Anònim ha dit...

nanuuu.... va estar increible... vaik star 2 dies de tour kedant-nos a dormir allà.Vak estar a 1,5km. de meta el dia d'ordino, va ser una festa, tot i que , per part dels korredors no esta essent(de moment ) el tour més actiu dels íltims anys,,però vno s lo k hay,.
L'endema d'ordino erls vam anar a vewure en baixada,, allà sortint del pas de la casa, tela, no token pas gaire freno no....
Però et dirè que el més increible va ser per allà andorra fent la visita en els diferents camions-tallers dels diversos equips,vai havia vist tants diners amb bicicletes junts,,, però el més sorprenent fou en un camió d'aquests que hi varem veure una "lavanderia" ajajja amb diverses rentadores , assecadores i planxes.COM VAS DIR TU,, ÉS EL CIRC DEL TOUR , que un cop l'any fa molta il·lusió d'arar a veure.

UNa abraçada.
(l'obama català)

Boni ha dit...

Hola Mr Obama!!!...j veig que ho vàreu passar de conya,me´n al·lagro molt per vostè.
El muntatge és una passada.

Salut.