diumenge, 4 d’octubre del 2009

LA BOIRA DE LA PLANA



Quant al matí surts de casa acompanyat d'un esplèndid sol mai penses que en pocs kilòmetres pots trobar-te submergit en una espesa boira llevat quant la ruta va cap a Osona.
I és que la plana,a aquest temps,acostuma a rebre'ns amb una densa blancor que no només ens refresca i mulla,sinó que ens posa en perill davant els conductors amb poca visibilitat.
Avui,amb el Yeti,així ha estat i la ruta per Seva i Taradell la podríem qualificar d'enboirada.
Això si,quant tornavem cap a casa i mentre guanyavem alçada,podiem contemplar acariciats pel càlid sol,la plana i la seva fidel companya.
Tot un espectacle.
··· ··· ···
Al final 2h46' per a 76 km,constatant que sortir de farra i anar a dormir tard no és compatible amb la bicicleta.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Calla,calla, quina migdiada mes llarga que vaig fer ahir!!!!!
(yeti)

Clidice ha dit...

feu patir anant per la carretera amb boira :(

Minnie ha dit...

Sí que feu patir!Almenys us hauríeu de posar un mailllot "fosforito".Ara que el que porta el Yeti , així color "butanito" potser ja ho és ,no?

PD: home, a la vostra edat poder fer seguir això de sortir el dissabte a la nit amb anar en bici el diumenge al matí ja té el seu mèrit, no?;P Jua, jua!

Boni ha dit...

tant agustito,no yeti?...jejeje

osti si,clidice,amb boira és ben bé un perill,ben arrambadets i na fent.

minnie,en primer lloc a mi no m´assenyalis que a les deu ja era al llitet.
Segon,a la meva edat,que és més aviat poca,si convé surto de marxa,tombo a tots els "pipiolos" de 18 anyets i l´edemà em casco dos-cents quilòmetres amb aquella sencillesa.

salut i....si bebes no conduscasssssss!!!

Minnie ha dit...

Jajaja....susceptible?

Anònim ha dit...

I tant minie,I llevarme a las 7 a veure a F.Alonso I companyia I despres pedalar.....despres clar el ritme es "pachangero"pero es millor que quedar-se al llit(yeti)

Gerard ha dit...

hahah... quins dos makines... ja us podeu comencar a preparar ppq aviat no pujareu tant tranquils amb els pals de la clasica: Botechia!