dilluns, 9 de novembre del 2009

JA HAN OBERT LA NEVERA




Desde el menjador de casa gaudeixo d'una gran vista,la Creueta,el Montseny,Moià i al fons gran part del Pirineu.
Avui,per primer cop aquest any l'he vist ben blanc tal com mostra la foto de dalt i com sempre m'he dit :"Boni,ja han obert la nevera!!!".
I es que aquí al poble,per la situació i l'alçada patim un clima especialment fred a l'hivern,fuetejats per l'aire que baixa de muntanya sense cap protecció natural.
Però res de quedar-se a casa mirant per la finestra,molt millor integrar-se en aquest exepcional entorn.
Per tant després de dinar he decidit sortir a rodar per l'area dels Cingles (foto central),amb la sort de topar amb l'Enric Permanyer,ràpid corredor de BTT amb meritoris triomfs en categoria sots-23 amb qui he compartit ruta i conversa.
··· ··· ···
Al final 1h38' per a 45 km arrribant a casa a 6 graus de temperatura.

3 comentaris:

Clidice ha dit...

brrrrrrr quin "biruji"!!!! això és ser valent de debò! jo, per si de cas, em limitaré a llegir-te, ja pedalaré més endavant :P (més que res perquè no puc, vaja! :( )

nikabike ha dit...

És veritat!! som cosins-germans bloggers!! I tenim el ciclisme en comú!! Què bó!! Ja t'aniré visitant. El pernil molt bé, encara en queda una miketa!! Cuida't!!

Boni ha dit...

Ànims Clidice,aviat podràs tornar a l'activitat,amb més força ja ho veuràs.espero que la lesió sigui poca cosa i no et doni massa mal de caps.

Hola Nikabike,encantat per la teva visita,benvinguda!!!...bon profit amb el pernilet.

Salut