dilluns, 23 de novembre del 2009

PARAVENT



Aquesta és la jaqueta que estic utilitzant actualment i us asseguro que és la millor que he tingut mai.
Fabricada amb membrana Windstopper a la part del pit i braços i teixit elàstic a l'esquena la marca italiana Sportful,especialista en ciclisme i esquí nòrdic,ofereix al ciclista una increíble protecció amb un mínim pes (160gr) i una sensació difícil de trobar en cap altre jaqueta,la de no portar-la posada.
Una part important d'aquest fet és degut a la part frontal,impermeable i transpirable que no deixa que ens entri aire al pit i alhora exspulsa la calor que generem,però també cal destacar el disseny de la peça,molt entallada i ajustada al cos,que al contrari del que pugui semblar no ens fa sentir en cap moment engabanyats.
Molt polivalent,definiria la Ws Argon Aero com a jaqueta quatre estacions,fins i tot a l'estiu ben plegada la podem portar a la butxaca del maillot per els llargs descensos dels ports de muntanya. A l'hivern només cal que ens posem una sanarreta tèrmica adequada a sota i amb la protecció antivent ja tenim guanyada la partida al fred.
El coll alt també ens protegeix de l'entrada de l'aire i disposa d'una butxaca al darrera per portar allò que ens faci falta durant la ruta.
Pel que fa al disseny a mi m'encanta:estil italià 100%,curta de cintura,ajustada,aerodinàmica i aquest color blanc...triomfa.
Un gadget molt recomanable.
··· ··· ···
Al final 3h01' per a 81km enllaçant collets de la zona per sumar al final +1370m de desnivell

3 comentaris:

Anònim ha dit...

nanu, falta nomes posar el preu!
com tenim lo de la birra? tanta bici et fara falta una mica de fibra, no?

keep in touch
marc

Minnie ha dit...

Al tantu amb les birretes que després el Boni no cabrà a la jaqueta tan ajustadeta i entallada!Jajajaja

És broma!;P

Boni ha dit...

Hala Marc!!!
Osti,me'n vaig descuidar,la jaqueta costa 99€,una bona inversió.
El tema de la birra el tinc present a més tenint en compte que els cereals són carbohidrats...
Guiness is good for you.

Ja-ja Minnie,de moment conservo la figura encara que potser si que haig de vigilar amb els mitxelins que van sortin a la zona de les "lorzas".


Salut