dimecres, 23 de febrer del 2011

TAXIS VERDS I GRATUÏTS

Tots coneixem aquests taxis a pedals amb capacitat per a tres persones que circulen per zones urbanes congestionades,centres històrics amb transit restringit i espais turístics.
El que diferencia de la resta als taxis d' Ecocabs,que opera en ciutats com Dublín o Toronto,és que les carreres són totalment gratuïtes per als usuaris.
Finançats evidentment per a marques comercials que consideren aquesta una bona plataforma per a la seva imatge (simpàtca i lliure d'emissions) la gent d'Ecocabs continuen obrint franquícies en diferents ciutats del món.
··· ··· ···
Al final 1h47' per a 48 km,torna el febrer exepcional!!!

3 comentaris:

Clidice ha dit...

Moure's per una ciutat en ciclo, rickshaw, toc-toc o taxis verds, és genial. No només no perds el temps, sinó que aprofites per relaxar-te. Llàstima que moltes ciutats, per l'orografia no ho permeten. Molt bona aquesta opció de la publicitat.

Julie ha dit...

He montado en ellos,los hay en muchas ciudades del mundo.Tienen un motorcito eléctrico para que los chicos puedan pedalear flojito en las cuestas.

besitos

Boni ha dit...

I tant CLIDICE,el que és segur que no te res a veure un passeig per Dublín amb ciclo-taxi que practicar un esport de risc com és anar amb rickshaw per Katmandú,Hanoi o Vanarassi...jo per descomptat amb quedo amb els segons.

JULIE,és veritat que aquests "bitxos" van assistits per un motor elèctic amb bateria recarregable.Iamgina que et toca portar a tres guiris passadets de pes i s'acosta una lleugera rampa.L'avantatge és que al pla n'hi ha prou amb la força dels pedals.

Salut