dissabte, 2 de gener del 2010

SOLIDARITAT AUSSIE


Ja fa dies que va aparèixer a la premsa ciclista aquesta imatge;uns cicloturistes donant de veure a un Koala assedegat en plena onada de calor australiana.
També us he comentat en diverses ocasions que per a mi els principals valors del ciclisme són l'esforç i el sacrifici però també crec fermament que ho són la solidaritat i el respecte amb l'entorn,encara que,com molt bé comentava l'article que acompanyava l'imatge,encara hi ha ciclistes que llencen papers i deixalles a les cunetes de les carreteres i a la muntanya.
Aquesta foto ensenya,sota el meu punt de vista,quin ha de ser el nostre comportament sempre i a més la trobo prou xula per començar ben animat un nou any ciclista.
··· ·· ···
Al final 1h35' per a 45 km,tornant al temut fred i a les "Sortides kit-kat" dels migdies de feina.
··· ··· ···
Desembre en xifres:
950 Km.
64 h en ruta.
13100 m de desnivell ascendit.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon any senyor Bonafacia,,, espero k sigui un any d'éxits en tots els aspectes y aconteixements. Espero que aquest blog sigueixi amb aquesta dinámica i aquesta FILOFACIA. Una abraçada ben forta. L'Obama català.

Clidice ha dit...

Tens raó, els ciclistes també són exemple de comportament ... malgrat que alguns no ho siguin. Però, tu ho saps més bé que jo, a la muntanya, no passa una mica el mateix ara? amb tanta gent que s'apunta a modes ... Una foto genial :)

Boni ha dit...

Mr Obama Catlà,com sap és un orgull per a mi que vosté passi de tant en tant per casa meva,i li agraeixo les seves paraules,convençut que per a vosté aquest serà un gran any i veurà complerts tots els seus desitjos.Una abraçada forta!!!

Hola Clidice,si que és maca la foto,però tens raó ,no tothom és així ni te els mateixos valors i a la muntanya,tots els que l'estimem sabem molt bé que passa.

Salut.