dimecres, 2 de març del 2011

EN BICI PEL CAMPUS


Basat en l'intercanvi de bicicletes tant comú en moltes ciutats (bicing per exemple) hi ha qui ha tingut la pensada d'aplicar-ho a un campus universitari.
A la facultat de Newcastle,gràcies a l'iniciativa pionera de WhipBikes,professors i estudiants poden desplaçar-se de forma ràpida compartint aquest sistema de transport pagant una quota d'inscripció de 15 lliures.Aquesta quota dóna dret a l'ús de 150 bicis repartides en punts d'estacionament informatitzats per tot el campus i per a desplaçaments de 30 minuts com a màxim.
Amb aquesta solució els estudiants s'estalvien comprar una bici pròpia i permet a anunciants arribar a un segment de públic molt definit.
··· ··· ···
Al final 1h43' per a 49 km...amb nés fatiga de l'habitual.



4 comentaris:

Clidice ha dit...

En les zones planes hauria de ser obligatori tenir aquest servei. És més, hauríem de poder-hi accedir els que no en som residents habituals, en comptes d'estar condemnats a soterrar-nos al metro. Fatiga? astènia primaveral?

Anònim ha dit...

Hola boni,ja estic apuntat a terra Remences,habiam si m agrada aixo de la carretera "en massa".

Boni ha dit...

Estic d'acord amb tú CLIDICE i crec que cada vegada més s'imposarà aquesta idea.
He buscat que volia dir això de l'astènia primaveral i a part d'apendre una cosa,crec que encaixo perfectament en els símptomes...http://www.farmaceuticonline.com/familia/familia_astenia.html
Gràcies.

Hola ANÒNIM,has escollit molt bé,aquesta marxa val moltíssim la pena,ho has ben encertat!!!

Salut

Anònim ha dit...

Ui perdo el anonim es en Quim jeje