divendres, 8 d’abril del 2011

EN EL PES IDEAL

Avui mateix,57 kg per a 1,70m.













Tots sabem quin és el nostre pes ideal;aquell amb el que ens sentim millor,més àgils i a gust amb nosaltres mateixos.
Una de les costums que tinc és la de passar per la bàscula sovint,just abans de la dutxa diaria.Com ja sabeu,per a la pràctica de la bicicleta,mantenir la balança a ratlla és de vital importància pel fet que ens ajuda a afrontar les pujades amb més  facilitat i sobretot és clau per economitzar energia en un esport en que la despesa és tant elevada,sobretot si hi ha l'intenció en participar en proves de gran fons.
Avui per primer cop en aquests dos últims mesos,en que de mica en mica he anat recuperant la normalitat, la tranquilitat i els hàbits i pautes que a mi m'agrada seguir,he pogut exclamar:
-Estic en el meu pes ideal!
··· ··· ···
Al final 1h38' per a 49km...inscrit i a punt per a la Brevet de diumenge a Manresa (rutòmetre aquí).

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Després de dutxar-te encara pesaries menys potser,no? o no, perquè el cabell moll pesa, i clar amb aquestes melenes!!(jejeje,res no em facis cas que aquesta setmana estic fatal!)

Susanna

Amancio Cordero Masdéu ha dit...

Cullons Boni et trec quasi 20kg, Impressionant, estas fí fí, amb tu pujant ports tens que ser un màquina!!!!! Salut i que vago bé la brevet!!!!

Anònim ha dit...

Boni estas finet eh ! escalador pur i dur!!Habiam si anem a fer una ruta algun dia amb la road!!

Anònim ha dit...

Com vols que sorti amb tu amb els meus 79 kg!!!!!!! ens veiem despres
YETI

Boni ha dit...

jeje SUSANNA,precisament ho faig abans,que la perruca molla no vegis si pesa.

Gràcies AMANCIO,segur que anirà bé la brevet,espero disfrutar moltíssim de la cursa i de l'entorn.Escolta,no et pensis,que els ports els pujo na fent,a ritme Bonibike.

Hola anònim,quant vulguis fem una rutilla plegats,cap problema al contrari encantat però primer hauries de dir-me qui ets..."betetero" segur.

SUPER-YETI!!!!....va no et queixis que tú no és que etiguis gruixut,a més ets un tio molt alt.Ara,si vols baixar de pes ja ho saps,els bocates de xoriço ni tocar-los.
Ah!! i podem rodar junts sempre que vlguis ja ho saps!

salut

Julie ha dit...

Pues que delgado!En las fotos sobretodo en la que estás en el suelo estirando no lo parece.
Menuda paliza el domingo,ánimo y mucha suerte!
Feliz finde!

besitos

Anònim ha dit...

Ui el anonim si bttero pero per l asfalt tambe se anar eh!!
Quim

Boni ha dit...

Gràcies JULIE pels ànims,segur que serà un matí divertit,sembla molt llarg però no n'hi ha per tant.Ei!!!que el títol del post és "En el pes ideal"!;)
Bon cap de setmana!!!:)

Vaja QUIM,has vist quin olfacte?ja sé que saps anar per asfalt...jejeje.... i tambés sé que estàs passant un moment dolç en competició...pillín.

salut