dijous, 21 d’abril del 2011

LES MEVES BICIS PREFERIDES (9)

























Otra vez siento la tentación,de ceder y perder la razón"
La bicicleta de Cristina Rosenvinge.
··· ··· ···
Al final 1h38' per a 48km amb fort vent.
Ah!!!...i bona Setmana Santa,ens veiem al tornar de vacances,salut!!!

12 comentaris:

bet ha dit...

Mira que en són de maques aquestes bicicletes!!!!! si visqués en un país planer seria la meva companya, llàstima que pedalar no sigui el meu fort.
Salut i força.

Clidice ha dit...

Tinc també una bicicleta de ciutat, malauradament no la puc utilitzar gaire perquè no la puc aparcar gairebé enlloc del poble, sense perill de desaparició. I mira que n'és de xulo anar a fer els encàrrecs en bicicleta. Bona setmana santa! :)

Boni ha dit...

Hola BET,doncs si que són boniques aquestes bicis;aquesta en concret,justament aquesta no sé que te però t'haig de dir que m'encanta...jejeje....però sóc fidel a "La Nena" i to just avui he tornat a la normalitat ja tinc ganes d'agafar-la,a veure si para de ploure.
Vaja,que vius al Nepal o a Suísa???...a veure si em dones una pisteta.

CLIDICE!!...doncs ja saps,un bon cadenat i no deixis d'agafar-la,que farà pobreta tota sola al garatge??? a més,tantrs xoriços hi ha pel teu poble?


salut

Amancio Cordero Masdéu ha dit...

boni,boni,boni,ens t´he ingritat la bet eh?????
digans alguna cosa bet?va??

bet ha dit...

hehehehehe!!!!!!!

Minnie ha dit...

Doncs, a mi també m'agrada la bici de la Rosenvinge, potser no em quedaria tan ben posadeta com a ella però és maca, si...!

De moment m'hauré de conformar amb la meva "peque", que què carai encaixem la mar de bé!!

Uis bet aquest nois estan intrigats, això m'agrada,hihihi!!

fins aviat gent!

Amancio Cordero Masdéu ha dit...

Jo diría que ens coneixem..... I molt!!!!!!,segur que utilitza un pseudònim......oi bet!!!!

bet ha dit...

Amancio potser si, potser no. No saps mai qui hi ha darrera una pantalla, es l'avantatge de ser espectador o espectadora.
Ves a dormir aviat que si demà no plou i surts en bicicleta, no estaràs a l'alçada i baixarà el "caché"
M'ha agradat el fins aviat gent! de la Minnie

Boni ha dit...

AMANCIO,imagino que si el blog fos dels que tenen 100 comentaris no estaries gaire intrigat,no?

Hola MINNIE,la bicicleta és el de menys,el que importa és sentir l'aire frec quant vas pedalant tot i que és veritat tal com heu dit en diferents comentaris aquestes bicis són molt estètiques.
Ah Minnie!!!...d'intriga res de res,darrera del psudònim BET segur que hi ha la Cristina Rosenvinge...jajaja...el que passa que no ho pot dir,em colapsaria el blog!!! i això no pot ser.
Per cert la Cristina queda bé encara que la pugis a dalt d'un burro,a mi m'encanta (com a persona vull dir..jeje!)

Hola BET,jo trobo fantàstic que la gent utilitzi l'identitat que vulgui per participar en un blog,ja fa prou dedicant un temps a seguir-lo.L'anonimat és una de les grandeses d'internet,això si,sempre i quant es faci amb respecte i educació (no tinc pas cap queixa).Evidentment aquest espai parla de ciclisme,el fil conductor en són les sortides,de la meva relació amb aquesta pràctica i de vegades,entre lineas,dels meus sentiments.M'agradada compartir-ho amb vosaltres...espero seguir fent-ho.Per cert..demà torno a rodar!...i que cadascú escrigui amb el nom que vulgui.Gràcies per fer-ho.

Saluuuuuuuutttttt!!!!

Julie ha dit...

Esta es como mi "niña" Boni!ideal para moverme por bcn,con guarda-barros y porta-paquete para las compras,eso si meterla en el ascensor es toda una movida.
A ver si mañana temprano salgo a dar una vuelta,aún no he recuperado del todo de las vacaciones!
La Rosenvinge es guapa,vaya!Parece que te gusta mucho!

bsts

bet ha dit...

Bona tarda Boni, amb respecte i educació, la meva intenció era posar una mica d'humor empebrat a uns blocs prou interessants.
Bon cap de setmana

Boni ha dit...

JULIE,estàs cansada?...unes vacances mogudetes? jejeje.Una sortida en bici ho arregla tot,a més aquest matí ha estat fantàstic.
Ostres quina casualitat,en el suplement d'ahir del periòdico hi apareix la Cris en bici.Mira,per què és ella que si no et diria:
-Al tanto,amagueu-vos,els pijos agafen la bici!!!

BET,no tinc pas res a dir.Si fa temps que segueixes el blog saps que m'agrada la gent amb sentit de l'humor,per tant gràcies pels teus coments.

salut