diumenge, 17 d’abril del 2011

RUTES DEL MONTSENY

jeje...no direu que el kit no és útil(manteta inclosa)






















A les vuit del matí ha arrencat aquesta dura i muntanyosa prova que transita pel parc natural del montseny i un tram per les Guilleries.Tres ports a superar:Sta Fe per la banda de Campins,Revell i Collformic de tornada cap al Vallés.
Desde un principi ja m'he adonat que no tenia el dia,les sensacions no eren gens bones i a sobre el comptaquilòmetres no funcionava.La bicicleta ja ho te això,fa tot just una setmana rodava sense cadena i avui amb prou feines aguantava a cua del pilot principal.
Aquest blog mai ha estat un altaveu per fer el ploramiques i avui no en serà l'excepció,per tant haig de dir que al final he disfrutat d'un entorn fantàstic,per on he pedalat en moltes ocasions (espero no cansar-me'n),submergit en un dia exepcional,idoni,com a mi m'agrada.
Tot plegat s'ha acabat amb un curiós i útil obsequi (a la foto) seguit d'un dinar en molt bona companyia.
··· ··· ···
Al final 5h43' per a 170km,segons m'han dit a meta...Un temps prou digne,no?...Ara toca descansar.

9 comentaris:

Julie ha dit...

Muy bonito!más interesante de lo que pensaba,me encantó.Además como bien dices,el buen tiempo,el cielo azul,todo perfecto!
Espero repetir muy pronto.
Animo Boni,campeón!

bsts

bet ha dit...

5h43' damunt la nenaaaaaaaaaaa!!! temps digne ,dius, jo crec que és molt, pobreta.
entrena't o et deixarà, hahahah

Boni ha dit...

JULIE,el montseny és un espai preciós parc natural reserva de la biosfera i que val molt la pena.A més està ben a prop de bcn,per tant repetir no et serà cap problema.
Tens varietat d'excursions per realitzar,de diferents dificultats i durada i si t'hi acompanya un guia que conegui bé el territiri molt millor.
Gràcies pels ànims.

BET,és un temps que està prou bé!!!..."La Nena" necessita d'uns previs molt llargs,tot s'ha de fer seguint un tempo i un ritme adequat:Ritme Bonibike,saps?
No et preocupis,no crec que em deixi,la nostra relació està ben fonamentada,basada en la sinceitat,la confiança i la lleialtat...jajaja...glups...si en totes les relacions hagués estat així igual "otro gallo me cantaria"...jejeje

salut

oriol ha dit...

Promig de semiprofessional.Quina canya!! Es el clembuterol aixo? o els aires del Moianes? Je je. Fora conyes em sembla brutal. Felicitats crack!!

Anònim ha dit...

Això deu ser la primavera que t'ha alterat els biorritmes!!canyaaaaa!
Ara... si tal com diu l'Oriol és culpa del clembuterol aquest, jo faria una xarrupada a algun d'aquests productes que t'han regalat i segur que disolen el clembuterol, el colesterol, el formol....huhuhu


Susanna (escrivint des de'un camp de fesols de Santa Pau)

Anònim ha dit...

Ejem...a mi si que m'ha afectat la primavera!!

Boni bucanero,no facis cas de l'anterior missatge que ta la cosa mu mala!!

Su

Boni ha dit...

Gràcies ORIOL,però que va!!!...ritmillo i para de contar,vaig tenir un dia molt "perro" i vaig passar força misèria,tot i així encara vam salvar els mobles.

Ejem...SUSANNA,el que va molt bé a la primavera és agafar la bici i anar a donar una volteta que encara que faci sol l'aire és molt fresquet, refrigera i aclareix les idees...jejeje...i deixa't estar de productes químics!!!

salut

Anònim ha dit...

El Montseny és conegut per molta gent. Territori de molt nivell per fer tot tipus d'activitats. Però us recomano descobrir als que no el conegueu el parc del Montnegre i el Corredor, que és a l'altre costat de Sant Celoni o que per mi és encara millor, més divers i fascinant que el Montseny. Que vagi bé. T-64

Boni ha dit...

Bona recomanació T64,cal tenir-ho molt en compte!!!...a més ara que s'acosten les vacances serà un bon moment per conèixer aquesta zona...si no fa el diluvi universal esclar.

salut