dijous, 16 de juliol del 2009

FORA DE CASA

Acostumada a dormir al garatge,avui a la "nena" li toca de dormir en un balcó.Fora de casa.
I és que avui una amiga Blogger m´ha convidat a sopar a casa seva i no se m´ha ocorregut res més que anar-hi amb la meva bicicleta,amb l´avantatge que sabia que em podria dutxar abans de sopar.Un sopar molt bò per cert,arròs amb verdures i pollastre amb salseta acompanyat d´una cervesa ben freda.I és que...som a l´estiu!!!
Que tingueu una bona nit,i compte que a la nit refresca.
... ... ...
Al final 1h09´ per a 36 km,fent camí i agafant gana per sopar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I la has deixat dormint al ras? Aixo no es fa,que despres els casquillos agafen humitat I diumenge tindrem serenata de la bona!!
(Yeti)

Clidice ha dit...

a veure si se't posarà gelosa, no sé quina de les dues ^^

Anònim ha dit...

I és que... no serà que no deu haver dormit bé la nena! el balconet sembla que està prou a recer i amb unes floretes que li fan companyia.
Aquesta amiga blogger es mereix un bon sopar a canvi o com a mínim que li portessis postres!suposo que ja ho deus haver fet,no?sinó dona'm l'adreça que jo sé com tractar les noies que valen la pena;P

(Un amic)

Boni ha dit...

Yeti,ja m´ha sabut greu ja,però es que era molt tard i no portava els llums per circular de nit,però bé,espero que per dormir un dia al ras no s´enfadi.

Clidice...jejeje...tú si que en saps!!!...mmm...vols dir?

Amic anònim...no sé qui ets però t´haig de confesar que no vaig portar postres,es que clar,si hagués tingut lloc hagués portat una manteta per tapar la bici.
De moment l´adreça no te la passaré pas,si no et sap greu.
Gràcies per deixar el teu escrit.

Salut a tots!!!