dimecres, 16 de desembre de 2009

QUBRANTAHUESOS 2010:ESTIC A DINS!!!Ahir es va fer el sorteig a l'ajuntament de Sabiñanigo:més de 15000 pre-inscrits i només 7500 places.Una bogeria,tot per a la XX edició de laQuebrantahuesos 2010 la marxa internacional amb més poularitat de la península.A disputar el dia 19 de juny aquesta prova forma part de la Uci Golden Bike un dels circuits amb més solera mundial i no pot faltar al passaport de qualsevol ciclista.
Una cursa dura,d'alta muntanya i amb quatre ports (Somport,Portalet,Marie Blanque i Hoz de Jaca),205 km i 3500 de desnivell positiu.
De fet ja hi vaig participar fa un parell d'anys,però en aquell cas veient els braus desde la barrera.Hi vaig treballar de mecànic amb la gent d'Orbea,que cada any ofereix l'assistència tècnica a tots els participants,tant el dia anterior com en cursa.
Continuaré explican-vos més cosetes de la Quebrantahuesos ja que hi ha moltes històries al seu entorn. De moment us deixo un parell de fotos d'aquella edició en la que hi vaig fer tasques mecàniques.
Ara ja només falta lligar el que ha de ser el gran objectiu del 2010...atents!!!
··· ··· ···
Al final 1h41' per a 48 km,mare de déu qui fred més salvatge!!!

2 comentaris:

Clidice ha dit...

EI! FELICITATS! :) i si, fa fred, avui aquí baix neva :)

Boni ha dit...

gràcies Clidice,avui he vist per la "tela" Montserrat nevat...que xulo!!!

Salut