dimarts, 12 de gener del 2010

OBJECTIU 2010 (LLAMBORDES I)



Ja fa dies que ho he anat deixant anar,donant pistes,de quin serà el principal objectiu a pedals per aquest 2010.
Segurament sabeu que en el calendari internacional ciclista,a la primavera,hi ha unes curses clàssiques anomenades "Els cinc monuments",que reben aquest nom per la seva gran història i prestigi.
A Bèlgica se'n celebren dues,però la que te més ressó i aixeca més passions és De Ronde Vlaanderen (Tour de Flandes) que es disputa el primer diumenge d'abril entre Bruges i Ninove desde el 1913.
Transcorre per les Ardenes Belgues i la caracteristica principal és la distància (260 km) i les pujades de llambordes (15) curtes i amb rampes de fins el 22%,anomenades "muurs" molt i molt durs,com els mítics Kapelmuur o el Koppenberg.
L'altre caracteristica és que el dia anterior es cel.lebra una cursa per aficionats,pel mateix recorregut del diumenge.Per tant una ocasió única per a qualsevol entusiasta de la bici.
Resumint que ja tinc l'inscripció al dia i la reserva a un hotel al centre de Bruges...bieeeennnn!!!!!...
En aquest video que us he deixat podeu veure que per als belgues,De Ronde,és més que una cursa,és un sentiment.
··· ··· ···
Al final 1h46' per a 49 km i la preocupació de veure el calendari,el poc entrenament de fons que porto i el temps que fa.Haig de començar ja amb les sortides de tres dígits,però ja!!!

3 comentaris:

ANAPURNA ha dit...

DAVID! A POR ELLOS QUE SON POCOS Y COBARDES!!!!
HABLO DE LOS "MUURS"... UFFF!!!

Clidice ha dit...

caxis, que bé que t'ho passaràs :)

Boni ha dit...

Hola ANAPURNA,gràcies pels teus ànims...jajaja...serà questió d'agafar carrerilla!!!

CLIDICE,ja saps que si,que aquestes mogudes m'encanten i que disfrutaré la tira,ara si no espavilo potser el que tocarà serà patir.

Salut