dimarts, 20 de juliol del 2010

ESTIU I BICI

Phot@:Anna
Les bicicletes són per a l'estiu?...no cal donar cap respota davant d'una evidència com aquesta.Ara és moment ideal per gaudir del bon temps,de l'entorn,de la bona companyia...i de la bici.
Aquest dilluns,sense anar més lluny, després de molt de temps sense agafar la BTT i del "kit-kat" de tants mesos d'asfalt,vaig disfrutar d'una excursió inèdita amb l'Anna,que va fer-me de guia.
La ruta va de Corbera a Gelida pel camí de la Font Freda.Una pista amb fort desnivell,en la que ens va acompanyar un intens sol encara que en molts trams l'ombra dels arbres va donar-nos un cop de mà.
Per sort la frescor de la Font Freda situada en un paratge idílic (a la foto de dalt) ens va oferir una treva i ànims per afrontar el camí de retorn.
Un cop a casa,després de dinar i del rigurós bany a la piscina,l'inmens Tour de França amb la polèmica etapa de Bagnères de Luchon a Pau va sentenciar que...les bicicletes són per a l'estiu!!!
··· ··· ···
Al final 2h30' de bici i de molt de sol.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei boni a veure si LA NENA agafara celos,hahahahaha!!!!!!!!Salut i força.

Clidice ha dit...

una bona passejada, bon estiu ciclista! (shhht jo aniré a un lloc on tothom va en bicicleta :P)

Boni ha dit...

jejeje...ÀNONIM...ho dius pel fet d'anar en btt,oi?...tranqui,"la nena" és molt lliberal...glups!

Vaja CLIICE,no em diguis que te'n vas a fer el Camino de Santiago? ara m'has deixat intrigat,si és així que ho passis molt bé,ja ens ho explicaras,que val molt la pena.

Salut