dimecres, 9 de febrer del 2011

PRESENTACIÓ PARIS-BREST-PARIS


El passat dissabte vaig assistir a Manresa a la presentació de la Paris-Brest-Paris 2011 a la que m'havien convidat.L'acte va ser presentat per en Francesc Porta,membre del PC Bonavista i de l'Audax Club Parisien,club organitzador d'aquesta mítica prova d'ultrafons (1250 km en un crono màxim de 90 hores) que es cel·lebra cada quatre anys des del 1891 i que vaig completar al 2007 en 72 hores de pluja,patiment i control(des) mental.
No hi ha massa novetats en una cursa de més de cent anys d'història,tret del contingent otorgat a Espanya de 198 participats.Cal esmentar que l'event compta amb l'organització de 1500 persones i en aquesta edició es preveu el concurs de ciclistes de 45 països.
Tots seguit ens van mostrar el perfil de les quatre ciclo-maratons (200,300,400,600 km) que cal completar obligatòriament a la primavera i que han d'ésser homologats a França per poder inscriure's a la llegendària PBP.
··· ··· ···
Al final 1h44' per a 48 km a ritme "randoneur".

4 comentaris:

Minnie ha dit...

Ummmm...la teva intenció és ser un dels 198 participants?carai!

Bé de ben segur que almenys el control de la ment és millor a mesura que passen els anys!

Sort Boni!

Anònim ha dit...

Tito David, al meu papi l'hi ha agafat un soponci només de veure els km.
no me l'espantis d'aquesta manera que només en tinc un!
Martines.

Boni ha dit...

No ho sé MINNIE...tú que faries???
La veritat s'has de meditar molt bé abans de pendre aquesta desició i dedicar moltíssim temps a preparar-ho.Gairebé dedicaió exclusiva de tot el temps lliure.


Són molts quilòmetres MARTINES,però la visió de la Bretanya i de Normandia ja es mereixen un esforç com aquest,encara que sigui sota la pluja que és el més normal en aquesta zona.


Salut.

Minnie ha dit...

Difícil decisió,segur que poder pots, però suposo que has de posar en una balança la il.lusió que et fa per una banda si val la pena dedicar aquest temps lliure exclusivament a la preparació...

És allò de la cançó.."y a que dedica el tiempo libre...lalala";P

Ànims Boni segur que prens una bona decisió!