diumenge, 3 d’abril del 2011

NICK NUYENS TRIOMFA A FLANDES

No acostumo a dedicar posts al ciclisme professional,avui però crec que mereix un petit escrit.Ho faig en primer lloc perquè la De Ronde d'enguany ha estat de les que fan aixecar del sofà,emocionant fins l'últim instant.Penso que curses com aquesta obren una escletxa a la recuperació d'un esport en hores baixes i ho penso pel seguent;ha guanyat Nuyens,un bon ciclista belga,veterà,dels que porta molts anys picant ferro fred però que no comptava en cap travessa.El favorit Cancellara ha torçat el genoll al "Muur" amb rampes musculars quant semblava un monòleg aburridíssim del suís.Jo crec que això dona credibilitat al ciclisme i demostra que Fabian no és un monstre de laboratori imbatible,al contrari,tot i la crisi soferta ha lluitat fins al final com un gran campió.Ell mateix i molts d'altres han tingut la seva oportunitat,sense exhibicions de ningú.
Però sobretot l'imatge d'un país en que la bici no només és una pràctica esportiva o mitjà de transport si no un autèntic sentiment,ajuda a recuperar l'interès perdut...a més d'emocionar alguns.
··· ··· ···
Al final 5h16' per a 145km a 133 pulsacions de mitjana amb crisi inclosa...com en Cancellara!!!

6 comentaris:

Clidice ha dit...

Les males notícies són notícia i aquest és el trist preu que paga tot el món de l'esport. Es magnifica l'error, minoritari, i queda amagada la feina constant i il·lusionada de tantes i tantes persones. Hauríem de deixar, tots plegats, de fer-los els joc als medis.

Anònim ha dit...

xec!!!!!!!!vaya carreron ahir nomes faltava la pluja per arrodoniro jaja ahir et vaig veure pasar per alla tres quarts de tres,anda que no estas fi boni,fi,fi...para d'entrenar!!

gas a la burra

Anònim ha dit...

Tu també vas tenir rampes com el Cansalada? ais, Cancellara!;P

Ais seguint amb el que deies al darrer post...que fa temps que no vas al cinema...saps quina peli començaran a rodar en breu?

REC 3.Génesis

Susanna

Boni ha dit...

Si CLIDICE,el que passa és que aquest camp sembla ben bé un camp de mines i quant no en peta una en peta l'altre i com dius hi ha qui no tarda gaire a aprofitar el moment.És evident que això ven però el problema hi és.

Doncs si ANÒNIM,una mica d'aigua per endurir el tema...es que el Tour de Flandes sense pluja...ja fa uns anys que a la cursa pro ni gota,va caure tota l'any passat a la cursa d'afeccionats i a més t'ho asseguro amb força fred.
Gràcies pel "piropu" però pensa que no és or tot allò que llueix.

SUSANNA,no,no vaig tenir rampes,una petita hipoglucèmia a 70 km (pa cagarse) de casa,res que no superi l'experiència...ara si els de REC em veuen amb la cara que fotia em fitxen per fer de "niña madeiros" però de les que acolloneixen de veritat...jejeje....

salut

Anònim ha dit...

Increíble la cursa d'ahir. No és d'aquelles que fan afició ja que el verdader afeccionat, independentment de si el ciclisme és en hores altes o baixes o si algú es dopa o potser molts, ahir era a la davant la tele gaudint d'un espectacle que va ser dels millors dels darrers temps en el món de la bici. Qui no ho hagi vist que busqui els darrers 50 km per internet i ho vegi. Brutal.

Que us vagi bé, T64

Boni ha dit...

Hola T64,bé,estic d'acord amb el que dius.Jo precisament volia significar en aquest post que l'igualtat fins al final va fer que es veiés una magna prova,intensa i justíssima.Se la va endur el més llest.Una victoria que justifica una vida esportiva i que va suggerir-me una altre lectura,pel fet de trencar amb el guió marcat i qui em coneix una mica sap que aquest fet m'encanta,m'agrada veure les coses amb els meus propis ulls i si surten del guió pre-establert millor.

salut