diumenge, 3 de juliol del 2011

"ARRELAJATS"

Un cop a caseta.Phot@:Amancio






















No hi ha res millor després de tants mesos de donar pedals que sortir a rodar tranquil·lament,no gaire estona i acabar si pot ser amb un bon bany a la piscina.
Així ha estat la ruta d'aquest matí amb la bona companyia de l'Amancio,sense pausa però sense pressa,rodant en paral·lel i xerrant tota l'estona..."que si això,que si allò...que si allò altre de més enllà".De tant en tant algun ciclista se'ns enganxava a roda tot pensant quin rotllo que tenen aquests dos.
La refrescadeta però ens l'hem endut a l'alçada de St Llorenç de Savall,en que després d'un parell de llamps i trons ha caigut un bon xàfec.Ara a aquest temps és gairebé un plaer.
··· ··· ···
Al final 2h38' per a 73 km,una miqueta abans de les dotze ja érem a casa,ideal en aquests mesos de tanta calor.

4 comentaris:

Minnie ha dit...

"Que si això , que si allò..." com a mínim deveu haver arreglat una mica el món l'Amancio i tu , oi? Jejejeje, que bé us ho passeu!

Anònim ha dit...

Xec!!!!!! et vec una mica pasadet de pes jajaaja,Boni menja una mica cullons!!!!!!!!!!
bones pedalades

Amancio Cordero Masdéu ha dit...

crack!!!! si senyor,un dia rodó!! escolta,si el dimecres sortiu a les 8 de la tarda enviem un whatsapp,ok? salut i quilòmetres...

Boni ha dit...

Ens ho passem força bé MINNIE,com la canalla vaja i ja ho has dit tu,anar fent i arreglant el món.

Si,oi ANÔNIM?Jo també estic veient que m'estan sortin "lorzas" allà on no n'hi havien i per culpa de menjar massa...jejeje!

OK! et dic alguna cosa AMANCIO CORDERO MASDEU però ja hi pots comptar.

salut