dijous, 11 de juny del 2009

CERVELL


Com dijous passat,avui us voldria mostrar un gadget que porto fa uns mesos i n´estic plenament satisfet:el Sigma Rox 9.0 un petit ordinador d´abord que posa ben bé de manifest l´avenç de la tecnología en el món ciclista.
El Sigma no només t´informa de les dades de la bicicleta (km,temps,mitjanes etc...) ,llegeix el ritme cardiac,la cadència de pedalada i tota l´altimètira de la ruta realitzada a més de l´alçada i percentatges de pendent.Totes les senyals s´envien sense fils i codificades.
Un cop a casa,a través d´una estació USB,pots volcar les dades a l´ordinador,guardar en carpetes els totals i parcials,analitzar la progressió i la ruta,comparar-les amb altres dies i fins i tot reproduir el perfil amb gràfiques,gràcies a un sencill software.
El seu preu...190€,déu ni doret.
... ... ...
Al final 49 km a 130 pulsacions per minut de mitjana.

3 comentaris:

Clidice ha dit...

On són aquelles cronoescalades a base d'espaguetis i parant per fer una cigarreta! ay! si Bahamontes aixequés el cap! XDDDDDDD

Boni ha dit...

Ja tens raó ja Clidice,però no m´enterris al Bahamontes abans d´hora dona,que el tio està com una roca,jo vaig tenir l´ocasió de coneixe´l,un tio super enrotllat.
el que s´indignaria si aixequés el cap és el Bahamonde,però això és un altre tema...jejeje!!!

Anònim ha dit...

Tito, també et marca si et pares a fer una birra?
Martines.