diumenge, 19 de juliol del 2009

BCICLETA,CARRETERA,MUNTANYA I...

...pedalar amb amics.Combinació perfecte.I és que avui,a les set del matí la colla de ciclistes del poble hem possat fil a l´agulla per encarar una de les rutes que ja s´ha convertit en cita anual i un dels pocs dies en que rodem tots plegats;Castellterçol-Alp,(prometo venir més sovint).
Tot i arrencar amb 11 graus el dia ha estat esplèndid,assolellat,acompanyant la bona marxeta del grup fins a Campdevànol,on hem parat a reparar forces,després de passar per Vic i enfilar cap a Ripoll.D´aquí junts direcció Ribes de Fresser per afrontar la dificultat del dia,la collada de Toses,que cadascú ha escalat al seu ritme però amb el mateix esforç i esperit de sacrifici.Reagrupament a dalt del coll i baixada veloç a Alp,final de la ruta.
Un cop a Alp ens hem reunit amb la Carme,l´Anna,,Isabel,Margarita,Maria,Lara,Montse,Bruna i el Ferran,que han vingut amb els cotxes i tot l´equipatge.
Després d´una horeta a la piscina del poble i frescos com roses dinar i sobretaula al còmode jardi del restaurant Cal Eudald,que ens ha tractat bé i ràpid.
No us sembla un dia rodó?
... ... ...
Al final 5h02´ per a 133 km,2042m d´ascenció i una màxima de 79 km/h...fiuuuuuuuu!!!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bo, bo, bo... Bona companyia, bona sortida i bon dia. Ahir tot a favor, fins i tot el vent.

Salut i bici.

Manel C.

Anònim ha dit...

A veure Boni...un dia rodó...jo potser i afegiria algun detall, però entre gustos...Ah! i parlant de gustos ,aquest barret d'on l'has tret? trenca una mica el glamour de la vertimenta ciclista.

(un amic)

Anònim ha dit...

ai vestimenta!

Boni ha dit...

Manel,i tant,el vent va ser el convidat de pedra que ens va donar un bon cop de mà.

Amic?... i anònim,com podeu veure els colors del maillots fan referència a les millors classificacions:

Groc: Maillot de líder
Verd: 1º en regularitat
Blanc: 1º jove més ben classificat

El barret el va fer l´equip per conjuntar amb el blanc del maillot i culotte i resaltar així la joventut del qui el porta...jajajaja!!!!!!( a veure si descobreixo qui ets,ja m´acosto)

Salut i bones pedalades!!!

Anònim ha dit...

Ja t'acostes?Jo diria que no.El més jove?doncs m'hauré de canviar les ulleres perquè no ho sembles...

(qui diu amic diu conegut)

Minnie ha dit...

Uix quin ambientillo que hi ha per aquí!!!

Jo ahir vaig anar a la platja,a qui se li acut?Déu meu!Una hora per aparcar el cotxe i "entaforar-te" a sota la sombrilla a tocar de les mamelles de la veïna del costat!

(Ui que fi m'ha quedat!)

El proper finde vaig al riu!!o a pasturar!
(ara pla!)

Boni ha dit...

Minnie...doncs mira nosaltres al contrari del previst vam trobar menys transit del que pensavem,sobretot a la Collada,que els diumenges sempre hi ha molt moviment.Això va fer que encara disfrutessim més de la sortida.

Salut

Anònim ha dit...

Si,sense cap dubte varem gaudir de la bici,una pujada esplendida a la collada sense pasar calor,un bon bany I un bon dinar.llastima que aquest temps duri tan poc perque sino es podria fer una cada mes.L'any que ve jo tambe portare gorro,feia falta per el sol del migdia!

Boni ha dit...

Hola company(no sé qui ets),estic amb tú,llàstima que aquest temps duri poc,és el que passa amb les coses bones,s´acaben ràpid.

salut