dilluns, 20 de juliol del 2009

LA VOLTA DELS DILLUNS

Avui dilluns per a molts de vosalres és el dia de tornar a la rutina i a la feina.
Per a mi és dia de descans del treball,aprofito per fer les meves coses i per anar en bici.Però al contrari d´altres temporades que feia sortides de fons per zones on normalment no circulo,aquest any he agafat una rutina;la volta dels dilluns.
Un cicuit curt,amb dos collets molt assequibles,que trancorre per la preciosa zona de Gallifa i St Llorenç de Savall,després de passar per St Feliu de Codines i tornar per Calders i Moià.
No hi ha cap ciclista de l´area que no conegui aquest recorregut,per tant és molt habitual trobar-hi aficionats sobretot en cap de setmana.
Quant més m´agrada és en dies com avui,serens,que ofereixen als sentits la visió nítida del parc natural,el so del silènci absolut,l´olor del tupit sotabosc,el tacte de l´aire fresc acaronante i el sabor salat dels teus propis llavis,resecs per l´esforç.
... ... ...
Al final 2h30´ per a 70 km a ritme suau i amb una cadència molt àgil.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola David.L'ultim comentari d'ahir era jo,em vaig descuidar de firmar.Estic a l'AVE a l'alçada dels monegros I es veuen unes carreteretes llargues I planeres ideals per rodar.Tindrem que fer un stage per millorar els relleus del grup.
Ens veiem dema.(Yeti)

Boni ha dit...

Amb l´AVE?...com t´ho montes,no?
Ja tens raó ja,els relleus cal millorar-los i l´apendre a anar a roda també tot i que aquest diumenge vam fer força via.

Salut i bon viatge!!!

RaT ha dit...

caminant arribo a 15 quilòmetres d'una tirada sense parar... en bici 500 metres... sou fets d'una altre pasta, els bicicleteros!!! PETONS!!!

Boni ha dit...

Ra Teta,no està gens malament 15 km de "pateo"...caminar cansa molt!!!

Salut i bona caminada!!!