dilluns, 6 de juliol del 2009

RAID VERD

De la mà del Marc avui he rebut el cartell del Raid Verd que organitza la gent de St Quirze de Safaja,una prova popular que gaudeix de molt bona salut,on la bicicleta te un important paper i sobretot es presenta amb la vitola de molt ben organitzada com reconeix tothom qui hi ha participat.
Teniu tota l´informació als enllaços que us he possat i al cartell que mantindré en el blogroll fins el dia de la prova...animeu-vos!!!
... ... ...
Al final 2h 22´per a 70km després de veure la polèmica etapa del Tour al sofà de casa en posició horitzontal.Avui a l´hotel de l´Astana hi haurà "títeres".

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina polèmica, al Tour no val a badar. I l'Amstrong guanyarà el Tour, es el millor.

Boni ha dit...

No hi estic d´acord,anònim,crec que el Bruyneel va fer una mala jugada al Contador,quant havia dit a l´inici del Tour que era el cap de files.
L´Armstrong ho va fer molt bé pressionant al director amb el "pinganillo" per que manés tibar als seus companys del tall,aquest va cedir i ara ha quedat ben retratat.

Salut

Anònim ha dit...

Un campió com Contador no pot badar així. No perque sigui l´Amstrong, hi han molts rivals a la cursa tan o mes perillosos que l´americà,Teoricament el Contador es superior als demes,pero aquí tothom a vingut a guanyar el tour, no a pasejar-se!!!!!(Yeti)

Boni ha dit...

Yeti,jo no critico a l´Armstrong al contrari ho va fer molt bé,ben col·locat en tot moment.
El director en canvi es va sotmetre als seus designis fent tirar als companys.
Si en Contador és el líder se l´ha de protegir i no d´atacar.Per això és el principal candidat,no?
Per tant el més llògic sota el meu punt de vista hagués estat mantenir-se en el grup del tall però no col.laborar en els relleus.
Imagina que hagués passat al revés.
Tú creus que el Bruyneel hagués actuat igual?
Saps molt bé que no,per què qui mana és el Lance i ell està de comparsa.
La carretera però possarà cadascú al seu lloc.

Salut

Anònim ha dit...

Completament d´acord Boni, La carretera dirà qui es el millor actualment (Crec que es Contador) pero no es pot subestimar al que,crec jo,es el sap llegir millor la cursa i els moments en que pot treure temps als rivals .(Yeti)

Minnie ha dit...

Mmmmm....retallant minutets a la feina per comentar el Tour eh nois!

Aix estem ben arreglats!Tourmania a tope!:P