dilluns, 19 d’octubre del 2009

DE MITJA MUNTANYA


Aquesta ruta la vaig fer ahir però no vaig tenir temps de penjar el post,ara,val tant la pena que la publico avui,amb l'idea que de ben segur us agradarà.
En forma de tortell,aquesta volta de mitja muntanya a cavall entre la Garrotxa i Osona,no deixa indiferent ni al ciclista més bregat.
Arranca a la capital de la plana per dirigir-se cap al Puigsacalm i a les dures rampes del Coll de Bracons,després de creuar Manlleu i Torelló.Un cop a dalt del coll i amb el polèmic túnel als nostres peus,puc confirmar,que aquest ha oxigenat la carretera vella de vehicles,fins l'extrem que no me n'he creuat ni un!.La vista a dalt,espectacular,a un costat La Plana,a l'altre La vall d'en Bas...vosaltres trieu.
Rapidíssim el descens fins a St Esteve per tornar a pujar de seguida direcció El Far i Cantonigrós,amb l'únic entrevanc del Coll de Condreu,que mai havia fet en aquesta direcció,suau però sostingut,envoltat d'arbres i molt bonic.
Un cop a dalt només queda baixar fins el punt de partida,avui castigat amb un violent vent de cara.
··· ··· ···
Al final 4h20' per a 103km.Mitja muntanya?!?!?!...juer.... al final 1830m de desnivell positiu.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Boni aquestes rutes de raderament son molt guapes haviam si quedem algun dia i compertim ruta pro una de ben parida com aquesta!!
Quim

Boni ha dit...

A veure,a veure,ja toca fer una srtideta tots plegats i si és una ruta inèdita molt millor,Quim.

Salut