dimecres, 11 de novembre del 2009

BANY I MASSATGE





Comença l'epoca més dura .Fred,fang,humitat i tota mena de càstigs,per a mi i per a la meva companya de fatigues,"La Nena".
Especialment la sal anti-gel que tiren a les carreteres per on circulo podrien malmetre el seu esbelt xassís,per tant ara més que mai mereix la màxima atenció.
Rentar-la m'encanta i em relaxa.
En primer lloc l'ensabono de dalt a baix,quadre,rodes,cadena,plats i pinyons,res pot quedar al marge del detergent ,insistint en les zones més properes a les rodes on s'esquitxa més.
Llavors amb una gamusa i una miqueta d'aigua l'esbandeixo de dalt a baix,fixant-me molt en els punts crítics com ara carrets i radis.
Aquest és el moment de recrear-se,resseguint la seva suggerent figura molt a poc a poc...suaument,amb destresa.
Finalment,amb un drap de cotó,l'asseco amb detall,sobretot la cadena i pinyons per deixar-los el més nets i brillants possible.
I es que m'encanta veure com es giren els ciclistes,admirant tanta bellesa, quant ens creuem a la carretera.O potser és el seu aroma?...un cop seca dues gotes de Chanel nº5 li donen el glamour que només tenen les escollides.
··· ···· ···
Espero que aquests sencills passos (amb molt poqueta aigua) us ajudin amb les vostres bicis.En un proper post us explicaré com fer el manteniment bàsic.
··· ··· ···
Al final 1h41' per a 48 km,avui amb en Josep de St Quirze de Besora,compartint una bona estona de xerrera,ideal a aquestes alçades de temporada.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Buffffff,quanta dedicació!Qui fós bicicleta!;P

Ara que ho penso,segur que la meva bicicleta és "mascle"!Vaig a banyar-lo!

Anònima

Anònim ha dit...

Tiet, parlaré amb el papa perquè s'ho miri i n'aprengui, que és una mica marranot!
Martinez

Clidice ha dit...

T'anava a dir que si tens parella se n'ha de sentir ben gelosa, a no ser que "practiquis" amb les dues :P reconec que sóc més potinera jo, amb la bicicleta eeeeeeh amb la bicicleta i prou! ;P

Boni ha dit...

Ei anònima!!!...qui fós bicicleta,dius?...no sé com està el tema de canvi de sexe però al tanto que la ciència està "muy avansá".

Hola Martinesss,doncs si que el papa te la bici una mica abandonada,si.
Clar com que ara t'ha de cuidar a tú i...a l'ordinador,clar...jajaja.

Que va Clidice!!!...m'haig de conformar practicant amb la bici,tot i que diuen que:"el que tiene arte lo tiene pa tó"...no?

salut

Minnie ha dit...

El multidesengrasante aquest que es veu a la foto...podria servir per treure el que seria el michelin que se m'ha posat passat l' estiu????

Perquè si és que sí me'l compro!Dieu-me el preu i vinc!

Boni ha dit...

jajaja...Minnie,els michelins marxen anant en bici i...és gratis!!!

salut