dilluns, 18 de gener del 2010

AMB EL LLUM DE RESERVA ENCÈS



Així és com he arribat a casa avui,amb el llum de reserva encès,sense forces.
No sé si degut a la pluja i a la boira que m'han fet anar desde la sortida amb l'impermeable posat o què,al final he hagut d'escapçar la ruta prevista davant les males sensaciones en marxa.
A més a més no portava res de menjar al maillot,només el consol d'unes tristes gominoles que m'han servit més d'entreteniment que no pas d'altre cosa.Per sort amb l'ajut de l'experiència que de vegades serveix de molt,la cosa no ha arribat a més i almenys he salvat els mobles...
Sembla que la previsió continua pintant malament.
··· ··· ···
Al final 3h31' per a 90km enllaçant tres portets de la zona,Bigues,St Miquel del Fai i Centelles.

4 comentaris:

Clidice ha dit...

tantes vegades cometem petits errors per allò de la confiança. Com a mínim sembla que t'ha sortit bé. (per cert, duies mòbil o encara no?) ;)

Xavi Fustis ha dit...

... a veure...????... el revolt aquest, de "paella"?... es el de sota a Sant Miquel del Fai??

Jo ja vaig sumant kms!!

I per a pajares m´han recomenat portar coco trinxat amb mel (es pot possar dintre una ampolla d´aigua petita, sense closca!!!!)i l´hi pots afegir una mica de picada de fruits secs. (no pateixis, en menys de dues horetes ja tens el mejunge preparat, jejeje). Aixó si: està bonissim !!

Boni ha dit...

glups Clidice...això de la meva relació amb el mòbil encara no ha esclatat i és que quant el veig....no sento pessigolles a l'estomac!!!!...però tens raó l'hauria de portar sempre.

Xaviiiiiiii...ja veig que estàs al cas,si és a St Miquel del Fai,el revolt s'anomena "Boni Atac"...jajaja...i és molt xulo,no et sembla?...ei gràcies per la recomanació,sembla que la pòcima és molt efectiva,cocos,mel...almenys sembla suggerent.
Així que vas sumant,ja em fas por ja...quant tornis a pujar em fotràs a caldo!!!

Saluttttttttttt!!!!

Anònim ha dit...

bon comencament