dimarts, 26 de gener del 2010

SOU DE fACEBOOK??


Si teniu Facebook heu de saber que hi ha una pàgina que es diu There's a perfectly good path right next to the road you stupid cyclist! que encoratja als conductors a ser agressius i violents amb els ciclistes.
El més fort de tot això és que té gairebé 32.000 fans.Si us ve de gust podeu anar a aquesta pàgina i denunciar-la (Report Page) perquè facebook almenys ho sàpiga.
Pot ser que això hagi començat com una broma però amb aquesta quantitat de fans ja fa estona que ha deixat de ser-ho.
··· ··· ···
Al final 1h41' per a 48 km acompanyat en tot moment pel sol.

5 comentaris:

Clidice ha dit...

evidentment que és una barbaritat i que cal notificar-la, però no t'hi amoïnis gaire, perquè ahir em van proposar ser de la pàgina: "estic emprenyat perquè en Bin Laden ja no em saluda quan me'l trobo pel carrer". Tothom sap el valor d'aquestes pàgines=0 i sempre hi haurà persones que es creuen gracioses que s'hi apuntaran, així se sentiran com si els hagués crescut el penis 5 centímetres pel cap baix. Però solen ser d'allò més inofensius.

Anònim ha dit...

Ei Boni!!!...no vegis,hi ha gent per tot,està bé saber-ho despres els envio un mail.
gas a la burra!!!!!!!

_MeiA_ ha dit...

que fort em sembla, de veritat!

ara mateix la cliko per denunciar-la...

Boni ha dit...

Clidice,és veritat però imagina...buf...moltes vegades els ciclistes ens sentim molt fràgils,vulnerables els més dèbils de l'asfalt i llegir aquesta pàgina indigna molt,però no cal ratllar-se tens raó.

Gas a la burra crack....jo ja ho he fet.

Hola Meia,gràcies per la teva visita i el gest de fer un click en contra d'aquesta tropa...he vist en molts fòrums de ciclisme que el estan dinamitant...a veure quant aguanten.

Salut


Salut

Anònim ha dit...

Boni que s´ha congelat el blog o que?jeje. Deu ser que estas entranant fort i no tens temps.
Apa cuidat i gas a la burra!!

sense bici nova