divendres, 26 de febrer del 2010

HOLA


Feia molts dies que no escrivia al blog,gairebé un mes.
Encara que la meva preparació i activitat en bici ha continuat igual que sempre,un gir inesperat i dolç en la meva vida ha fet que no disposi de massa temps i el primer que ha rebut ha estat el blog,tant el meu com els que m'agraden i segueixo habitualment.
Sabeu que el meu objectiu aquest any és "De Ronde" el proper 3 d'abril a Bèlgica.Amb aquesta il·lusió m'he preparat els darrers temps.Mesos gens fàcils degut a la climatologia;pluja,fred i vent han estat companys habituals de ruta,però vist en positiu crec que han ajudat a acostumar el meu cos al clima primaveral belga.
Fins i tot els tests de fons del cap de setmana passat no podien ser mes encoratjadors.Començava a sentir que la feina feta fins ara donava fruits,i la meva forma física s'acostava al cim previst.
Però no tot és marevellós i desde aquest diumenge un contratemps no permet que aquesta il.lusió es converteixi en realitat:un petit problema de salut sembla que ho vol engegar tot a n'orris.
El metge de l'hospital m'ha deixat sense bici i amb pastilles fins el proper 4 de març,si tot evoluciona correctament i amb tres setmanes de coll val més no somiar truites i esperar.
Sóc realista i mirant el calendari,l'estat físic precari en que em trobo i les capses de forts medicaments que tinc a la tauleta, fan de Bruges una utopia,encara que no descarto res.
Ara,el que més desitjo és recuperar-me,tornar a la feina amb normalitat i gaudir del nou camí que s'obre al meu davant.....Ah!!!......i de la bici!!!!.
Perdoneu pel totxo.
··· ··· ···
Al final..."i de moment"...aquesta temporada he arribat fins aquí amb 4000km,tal i com marcava el pla marcat.

6 comentaris:

Clidice ha dit...

home! ja era any! :) veig que hi ha coses bones (o molt bones :P) i coses no tan bones. Bé, mentre les unes semblin que són les que semblen i les altres les que dius que són, el món no s'enfonsa :)

apa, petonet i millora't :)

oriol ha dit...

Ei!! Em tenies preocupat. Sense saber exactament que et passa vull animar-te. No defalleixis. Encara pots. Ah! Si finalment la fas (la Ronde) ja m'ensenyaras el grafic generat pel teu SIGMA. Jo volia provar la versió curta però circumstancies de la vida fan que ho deixi per un altre any.

Boni ha dit...

CLIDICE,
tú dius... "mentre les unes semblin que són les que semblen i les altres les que dius que són"...i jo et dic:
"estic tot
infectadet!!!!"...jejeje...ja ho va dir el metge maxil·lofacial.

ORIOL,
oasti Oriol,gràcies pel teu interès i ànims,ho veig molt justet,i saps molt bé que la cosa no és gens fàcil.
Llàstima que no ho diguessis això de que pretenies anar a les ardenes,hi podiem haver anat plegats.

Salut!!!(sobretot!!!)

Anònim ha dit...

tito David, anims i endevant que tu pots i olles!
Martines

Anònim ha dit...

vamosss Boniiiiii ajajajajja
Obma Català.

Boni ha dit...

Martinessssssssss!!!!... i Obama Català...jajaja...gràcies pels ànims,no patiu...Bonibike tornarà am més força que mai!!!

Salut!!!!