dissabte, 15 de maig del 2010

AMB MOLT RETARD






Ja fa gairebé un mes i mig de De Ronde Vlaanderen,el principal objectiu ciclista marcat per aquesta temporada i dos de l'última entrada al blog.
Massa temps per a una crònica,però penso que no tant com per a publicar unes fotos que,mal m'està dir-ho,m'agraden molt i que em transporten a la duresa dels 262 km de les carreteres amb llambordes belgues,acompanyat en tot moment per l'insistent pluja.
Un Tour de Flandes amb tots els ingredients.
Espero que us agradin.
··· ··· ···
Al final 1h45' per a 49 km i és que torna a fer sol!!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Val més tard...però aquestà crònica o almenys les fotos no podien faltar!!

Estan molt ben fetes les fotos la duresa de la cursa es veu reflectida a les cares dels ciclistes...però potser falta veure la pluja que va caure, les patacades d'algun dels corredors...o la cara de qui no va poder acabar la cursa...

Benvingut de nou Boni, salut!

Clidice ha dit...

ei!!! que bé veure el teu blog dalt de tot del blogroll! Fa una pinta terrible això, segur que va ser molt dura.

nikabike ha dit...

Ostres Boni, feia temps que no sabia res de tu!! Déu ni dó quines fots més xules.... i que dur que és el ciclisme!!!!!!!!! Cuida't i a vaure si est`s més per "aqui"!!!

Amancio Cordero Masdéu ha dit...

boni!!!fantàstiques aquestes fotos,ja m´agradaria poder-la fer algun dia,impressionant,enhorabona.per cert,aquestes fotos d´avui a calders??:)

Anònim ha dit...

Boni crack!!!!...ja era era hora ke posesis les fotos...juajua...ke estaves desaparegut o ke???...felicitats i no abandonis el blok!!!

Anònim ha dit...

David,

Sort que vas anar més ràpid a fer el tour de Flandes que a publicar la crónica, jajaj, Felicitats! Això de les lambordes i els famosos "murs" deu ser durillo amb ganes i més després de la kilometrada que et vas clavar.

Un altre any emportat un paraigües i un limpia per les ulleres o directement la fas amb banyador.

Salut i bici!

Manel

Boni ha dit...

Anònim 1:
jajaja..ja ho pots ben dir,dels 3200 ciclistes que vam fer la cursa en van plegar més de 400 degut a les males condicions,arribar ja va ser tot un èxit.

Clidice:
Gràcies,espero que a partir d'ara li vegis més sovin,a més m'interessa...jejeje..que el teu blog el visita molta penya!!!

Nika:
Si,les fotos són molt xules,gràcies,la veritat és que van fer-me tot un book...jejeje...aquestes són algunes que he triat per què m'agraden força.

Amancio:
Ei!!!...quina sorpresa...no sabia que voltaves per la blogosfera catalana!!!a veure si fem una rutilla plegats.

Anònim 2:
l'intenció és donar-li continuitat,gràcies pels ànims!!!

Manel:
Bé Manel,ja saps que a alguns us he fotut molt la pallissa explicant el tema en directe...gràcies per aguantar-me el rotllo...
Escolta...tenim una sortideta pendent,no?