diumenge, 20 de juny del 2010

ALLEZ COURAGE!!!


Fot@:Rodri
I és que quant les adversitats s'alien s'ha de recòrrer a l'experiència,la força mental i al coratge.
Si per alguna cosa es recordarà la Clàssica Internacional Quebrantahuesos d''ahir serà pel mal temps i els abandons,molts d'ells tot just coronar el primer port (Somport) que ens esperava a tant sols tres graus de temperatura i amb una insistent pluja freda,tot això amb roba d'estiu.Així durant gairebé tot el recorregut,tremolant en els llargs descensos,amb la força justa per controlar la bici i no caure tot vigilant la carretera mullada i perillosa.
Això ens ha afectat a tots per igual,però si hi sumeu una punxada a d0s metres de la sortida tot just creuar la catifa del xip...imagineu!!!
Primer vaig esperar al cotxe d'assistència però al veure que no venia i amb l'ajuda d'un policia vaig poder passar la valla de la graderia,còrrer amb la bici a coll fins l'stand d'Orbea al pavelló,els mecànics van reparar i arrencar gairebé en solitari.La maniobra em va costar uns 25 minuts.
Amb un discret temps de set hores i mitja pels 205 Km i els 3500m de desnivell positiu del recorregut haig de dir que vaig tenir unes sensacions úniques,totalment satisfet del meu rendiment,escalant els colls amb molta fluidesa i finalitzant la prova amb molta força.
·· ··· ···
Al final 1h29' per a 42 Km de regeneració muscular...i de sol càlid!!!!

5 comentaris:

Clidice ha dit...

tot una odisea! moltes felicitats :)

Anònim ha dit...

Ets un crack!! Enhorabona!!

Sergi

Anònim ha dit...

cullons boni!!!!! quin temparro que t´has fotut!!! per les inclemències del temps,amb això comporta perdre molts minuts,i la punxada......quin temps hauires fet si hagués fet bon temps? enhorabona...
amancio

Xavi Fustis ha dit...

Molt be Boni!!
Molta gent va plegar per el fred, com tu dius, a Somport mateix. I si a sobre vas punxar a la mateixa sortida.... que mes vols? La majoria de gent, començant ja sols, haurien plegat allà mateix.
Felicitats!!

Boni ha dit...

Gràcies CLIDICE,va ser molt divertit!!!

Hola SERGI,benvingut al bloc,res de crack na fent i prou!!

AMANCIO,vaig fer el que vaig poder,com sempre,amb una mica d'estrés extra al principi i allunayat durant tota la prova dels grups en que acostumo a anar,però vaig acabar content.

XAVI!!!!...plegar mai...ja ho saps!!!!

Salut!!!!!