dijous, 31 de març del 2011

LA NOVA MODA "AERO"

Ni el maillot és infantil ni et regalen un Tintin per la compra.És peque.














Ja fa un parell de temporades que la majoria d'equips de ciclisme professional utilitzen peces de roba "Aero" (aerodinàmiques) habituals en contrarrellotge per a les etapes en línea:maillots molt curts de coll baix i mànigues ajustadíssimes,acompanyats de culottes encaixats ultra-light en són la tònica.
Gràcies a l'aparició de nous teixits,lleugers i elàstics i a la tecnologia aplicada a la confecció aquestes prendes són robustes,resistents i transpirables,per tant es poden usar a diari.
Els grans fabricants ja les comercialitzen per què els més entusiastes puguin penetrar a l'aire de forma més eficient i de passada anar a la última.
Jo m'he agenciat un conjunt dels especialistes italians d'Sportful,mestres en el camp del patronatge i el disseny,que sense anar més lluny vesteixen en Contador i al seu equip.
Cal dir que aquest material un cop possat sembla ben bé que en lloc d'anar vestit vagis pintat,per tant no hi ha més remei que mantenir les "lorzas"a ratlla,si no la nova aero-moda pot ser realment cruel.
··· ··· ···
Al  final 1h38' per a 50km...per primer cop aquest any de curt...quin sol!!!

6 comentaris:

Clidice ha dit...

M'has fet pensar en certs ciclistes de cap de setmana amb parada a mig trajecte en un restaurant de seques i botifarra, i les seves panxolines ^^

Julie ha dit...

Bueno,bueno,solo falta a ver las fotos del nuevo modelo en acción!

bsts

Amancio Cordero Masdéu ha dit...

AIXÒ AIXÒ!!!volem veure les fotos amb la roba ben "apretadeta" al cos!!!!boni,no pots fallar que per aqui hi ha molta.......ja tardes crack!!!salut..

Boni ha dit...

VajaCLIDICE,jo que us volia fer pensar en quelcom més suggerent!!!...jejeje!!!...bon cap de setmana.

mmm...JULIE...tot arriba,primer estrenar-lo ara que ja fa sol,que amb el modelet en questió és fàcil encostipar-se.

AMANCIO:...hi ha molta?...perdona es que no ho lligo.El que si que he captat (i no tenia present) és el teu interès per veure tios amb la roba ben "apretadeta" al cos...glups...cada dia es descobreixen coses noves:)

salut

Anònim ha dit...

Tens tota la raó Boni. Cada dia es descobreixen coses noves. Cal estar atent i mirar al darrere. T-64.

Boni ha dit...

Jeje....de vegades cal anar a cua de "pelotón",T64

Salut