dijous, 2 de juny del 2011

AMB EL CEL AMENAÇADOR















Davant la proximitat de la Gran cita Transalpina i després d'una aturada de dos dies,avui no hi havia cap excusa per quedar-se a casa fent el "ganso" tot i que el cel amenaçava pluja.
Una pluja que com podeu imaginar no ha trigat massa estona en aparèixer i que entre ullada i ullada de sol m'ha deixat ben moll.
És curiós contemplar com un recorregut que podria fer amb els ullls tancats es transforma tant ràpidament.Les baixades sense anar més lluny demanen tota l'atenció.Quant habitualment em deixo anar mirant de traçar els revotls de la manera més ràpida i fluïda possible,ara,toca aguantar l'equilibri i esquivar la sorra que deixen les entrades dels camins després dels xàfecs.
··· ··· ···
Al final 1h45' per a 52 km,a bon ritme tot i la mulladeta que m'he emportat.

8 comentaris:

bet ha dit...

La teva sortida damunt " la nena" , amb un cel que més que amenaçador , jo el veig provocador , m'ha portat a pensar en la vida.
El mateix recorregut, fet amb dies assolellats, boirosos, plujosos i tempestuosos , em porten a sentir diferents emocions i sensacions.
Molta força i bon entrenament pel que t'espera.

oriol ha dit...

Dius...Gran cita Transalpina, L'etape du Tour, potser? Ja m'explicaras quelcom.

Clidice ha dit...

vinga! vinga! vinga! que ja s'apropa! :)

Anònim ha dit...

Es pot saber que feies a la recta de Can Miquelo? ja anaves a buscar la rampa de St. Martí de Centelles?
YETI

Minnie ha dit...

Uis Castellterçolencs!(es diu així no?).A la Garrotxa està cient un diluvi que com hàgiu sortit amb bicicleta "s'us va a encoger todo todo todo"!;P

Bon cap de setmana!

Boni ha dit...

Gràcies Bet...me'n adono que has captat el que sento quant pujo dalt de la meva bici.Ja fa temps que sortir a rodar ha deixat de ser un simple repte esportiu i ara puc gaudir plenament del que m'envolta,en dies com per exemple el d'ahir.

ORIOL!!!...LES 24H CASTELLI als Dolomites.Si cliques a l'enllaç del text tens tota l'informació,però ja t'ho explicaré amb detall.

Ja falta poquet CLIDICE,gràcies pel teu suport!!

Jejeje YETI...ara també he descobert una nova rampa allà a l'antena de Vodafone,saps?Ja te l'ensanyaré.

Clar MINNIE,per això és tant verd i tant macuuuu Castellterçol,el que passa que per aquí (a diferència de la Garrotxa) els volcans cada cop estan més encesos!!!
Bon cap de setmana.

Salut

Julie ha dit...

Que bien lo pasas con tu bicicleta Boni! La foto es muy bonita y me gusta mucho,tienes mucha suerte de vivir en un entorno tan verde.
Se acerca el día "D",espero la crónica detallada de todo,suerte!

bsts

Boni ha dit...

...doncs si que tinc sort,si,el que pasa és que últimament no para de ploure!!!!
Gràcies pels ànims!

salut