divendres, 24 de juny del 2011

DE NATA I XOCOLATA






















Com ja us vaig explicar en un anterior post per a un ciclista és molt fàcil saber en quin mes de l'any es troba.Aquí en teniu la prova,tot un problema per als que a més de la bici ens agrada gaudir de la piscina o de la platja.
Amb l'augment de practicants tant de ciclisme,btt com de triatló ara és més habitual trobar banyistes de nata i xocolata amb cara d'avergonyits que van dissimulant com poden les marques de cames i braços,però uns quants anys enrere no ho era gens.
Per sort,els que vivim en un poble petit ens coneixem tots una miqueta,cosa que significa que quant apareixes a la piscina el dia d'inauguració de temporada amb aquesta pinta no li estranya a ningú.Al contrari,crec que més d'un s'hi fixaria si després se tants anys et presentessis amb un color uniforme.
··· ··· ···
Al final 3h01' per a 80 km,amb la bona companyia del Manel a ritme "crema calories post-revetlla".

2 comentaris:

bet ha dit...

Nata i xocolata, blanc i bru, dia i nit........
Molta crema a la nata per quan vagis a la platja o a la piscina ja que sinó seràs pebrot escalivat amb xocolata i no sé si lligaria gaire. Jo al menys no ho he provat mai.
Els paletes ho són a les extremitats superiors quan es treuen la camisa. "Gages del oficio"
A la propera sortida, pantalonets més amunt jejjejeejej!!!
Ves molt en compte que per avui i demà el sol picarà de valent.

Boni ha dit...

Crema,nata,xocolata....i pebrot escalivat!! tot un "conhepte",com diria el Feran Adrià! tranqui BET que sempre faig servir la protecció solar i per sort anant quatre dies a la piscina el "moreno paleta" dura ben poquet.
Per cert,demà començo la temporada de piscina.

salut