dilluns, 20 de juny del 2011

A RITME BONIBIKE






















Ja tenia ganes de fer una sortideta de més de tres hores al meu ritme,sense considerar si haig d'anar aquí o allà ni pensar si estic prou en forma o no.
Tot just he anat buscant el sol,que per fi es mostra estiuenc.He resseguit carreteres tranquil·les i sobretot he anat a la recerca de silenci per poder submergir-me en els meus propis pensaments mentre vaig donant pedals.Us puc assegurar que ho he ben aconseguit.
A partir d'ara la calor es converteix en un autèntic enemic per tant val la pena aprofitar dies serens com el d'avui en que el sol encara no et castiga,al contrari,aplana el camí transformant-lo en més fàcil i bonic.
No us ve de gust una volteta a ritme Bonibike?
··· ··· ···
Al final 3h34' per a 102 km,+1411m i 131 pulsacions de mitjana.

5 comentaris:

oriol ha dit...

...a ritme de Bonibike...ja m'agradaria.Aguantaria cinc minuts amb les pulsacions pels núvols mentre tu tarareges una canço o xiuxejes una melodia. Isn't?
Salut campió!!

Boni ha dit...

Que va ORIOL,ja pots comptar,no és or tot allò que llueix...jejeje...a veure quant t'animes a venir un dia,ja saps que estàs convidat i a més amb aquestes sortides pel rat penat que fas últimament segur que estàs a tope.

salut

Minnie ha dit...

No sé si la calor us apreta a vosaltres però a Santa Pau avui estem tots refregits!

Carai aquestes ulleres són noves? les veig diferents...

salut i suor!;P

Julie ha dit...

La foto es muy chula con el reflejo de las lentes de las gafas,Oakley por supuesto.Parece que la moda de las gafas de sol grandes también ha llegado al mundo de bicicleta.
Imagino que es debido a la influencia italiana de estas vacaciones!hahaha,no?

bsts

Boni ha dit...

MINNIE i JULIE,sou molt observadores.
Les ulleres són noves i les vaig comprar a itàla tot i que les vaig comprar a un gallec....són vacilones,a que si?

salut