divendres, 17 de juliol del 2009

EN SOLITARI

Si les carreteres per on circulo ja són sempre prou tranquiles,imagineu a primera hora del matí.
Per la ruta de tornada cap la feina d´aquest matí no he trobat ni al repartidor dels donuts,que ja és dir.I a sobre,no sé per què,amb un "mal cuerpo"i una mena de esgotament físic preocupant,que m´ha fet retallar la ruta que tenia prevista inicialment.
Imagineu,tou i....en solitari,com per tenir pana vaja.
Espero que aquest diumenge,a la Castellterçol-Alp que tenim prevista torni a les grans sensacions que m´han acompanyat últimament,per continuar afinant de cara a les properes proves ciclistes que tinc pensat participar.
... ... ...
Al final 2h aprox de bici,i amb el comptaquilòmetres que s´ha possat a cero.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Uix! a veure si et rva fer mal el sopar i has tingut un tall de digestió!

No cal que ens passis la recepta.

(l'amic )

Anònim ha dit...

Potser la cervesa masa freda,o la "nena" que ha protestat per dormir a fora.De totes formes quina tranquilitat pujar per fontfreda I l'estany!(Yeti)

Anònim ha dit...

Tito David, si vas a dormir a casa d'una amiga com no vols tindre mal de cuerpo per agafar la bici de bon mati, no n'apredràs mai, el millor és quedar-te a fer mandretes!
Martines.

Minnie ha dit...

Carai que llesta és la Martines!Fer mandretes és el millor del món!

Boni ha dit...

Amic(no sé qui ets),no no,que el sopar era molt bó.


Yeti,tu si que tens vista,ja tens controlada la zona veient les fotos,eh pillín?


Martines tu saps moltes cosetes per ser tant petitona...jejeje...potser tens raó i no m´hagués trobat així.


Minnie,a tú també et va el tema mandretes?...vaja,sembla que us enteneu prou bé.


Salut a tots i bones pedalades.

Anònim ha dit...

Hola boni,
tu encara no em coneixes, pero a mi ja m'han parlat molt de tu. Abans de veuren's ja se que ets un bon tiu i que estas molt en forma (llastima que ens portem tants anys de diferencia :)

en fi, els meus pares ja m'han dit que no em fagi gaires ilusions, costa molte de veuret, pro de totes maneres espero que aquest octubre finbalment ens coneguem i mes endavant poguem fer unes birres (quan hagi complert els 18 si no vols tenir problemes amb la llei).

molts anims i disfruta de la ruta

petons d'una admiradora

Ivett

PD: si hi ha algu que em pot veure com una amenaça, no cal que pateixi, el boni podria ser el meu avi i a mi els vells no m'agraden...

Boni ha dit...

CARTA OBERTA A LA SENYORETA IVETT

Senyoreta Ivett,
en primer lloc et voldria demanar disculpes per no haver-te vingut a visitar encara,tot i que voldria dir en el meu descàrrec que en molts instants els meus pensaments es dirigeixen cap a tu,al teu entorn i a la felicitat que portaràs a aquest.
Saps que diuen que hi ha nens que neixen amb un pà a sota del braç? i no ho dic pas en el plà material.Doncs estàs de sort, ja en pots estar ben segura de que ets molt afortunada,en un entorn com el que tindràs n´estic segur que seràs una persona molt especial.
Jo ja tinc ganes de coneixe´t,m´han dit que estàs molt sana i bé i aviat veurem lo maca que ets,però val més que les birres les faci amb els teus pares i així no et faré passar vergonya escoltant batalletes de les meves.Amb els teus col·legues t´ho passaràs molt més bé.
No cal dir que et desitjo el millor i que si mai necessites res podràs comptar amb mi.

Un petó ben gran

Boni

Pd:ja t´han explicat que anar en bici és molt divertit i que als nens els hi encanta?