dijous, 20 de maig del 2010

TERRA DE L'AIGUA


A ultimíssima hora he decidit inscriure'm a aquesta exigent cursa que amb 134 km i un desnivell de 2700m es cel·lebra el proper diumenge. Es tracta d’un recorregut muntanyós,amb un perfil dur i selectiu per les tranquil·les carreteres del Montseny i del seu entorn.Transcorre per tres comarques,la Selva,Osona i Vallès Oriental i zones de gran interès com ara Santa Fe de Montseny, Sant Marçal, Sant Sadurní d’Osormort o Riells del Montseny.
La principal dificultat és la pujada al Coll de Santa Helena (1232m.-1ª cat.) un port amb rampes dures (15 %), trams de carretera molt estreta i paisatge d’alta muntanya.Però no s’acaben aquí les dificultats, ja que el recorregut amaga altres paranys, especialment el Coll de Collsesplanes (969 m.-1ª cat.) i la pujada final a Riells del Montseny.
··· ··· ···
Al final 1h38' per a 49 km en un altre fabulós migdia....quin sol!!!

5 comentaris:

Xavi Fustis ha dit...

Ja t´he vist inscrit. Ens veiem diumenge!!

Clidice ha dit...

que vagi molt i molt bé! llàstima que aquells són paisatges per gaudir-los tranquil·lament i no esbufegant per les rampes :)

Boni ha dit...

Ei!!!...XAVI ARENES...no sé si et veuré gaire estona...jejeje...que tú estàs en un molt bon estat de forma i jo no gaire.
Felicitats pel temps que vas fer a Olot!!!

CLIDICE,és veritat l'entorn val moltíssim la pena i més a aquesta época de l'any.

Salutttt!!!

Minnie ha dit...

A més dificultats major és el repte i més atractiu!

Vagi bé!!!

Boni ha dit...

jejeje...MINNIE...veig que ho vas lligant,ja se sap...els ciclistes tenim un puntet de masoques.

Salut!!!